Pages

Monday, October 21, 2013

Prince of books

Självbiografin “Jag är Ozzy Osbourne” som är berättad av Ozzy Osbourne och illustrerad av Chris Ayres ger dig en inblick i den värld som kallas Heavy Metal med Osbourne och Black Sabbath som vägvisare.

Ozzy Osbourne är analfabet och därmed så bad han Chris Ayers om hjälp. Man har hört många historier om den legendariska rock sensationen Ozzy Osbourne, men vi har aldrig hört om vad som är sant och bakgrunden till alla konstiga framföranden som Ozzy gjort på scen tex när han bet huvudet av en fladdermus.

Du får en inblick i hela Ozzy Osbournes liv, genom fattigdomen och sexuella utnuttjandet som barn, de tidiga åren som Black Sabbath och genom trettiotals år av drogmissbruk tills var han är idag på ett sätt som Chris Ayer gör på ett spektakulärt sätt! Genom att få de att låta som att de är han själv som är Ozzy Osbourne. “ Det är väldigt onaturligt hur en människa som varit så långt ned i missbruk fortfarande kan vara vid liv”  Säger en överläkare i London som undersökte honom år 2006.

Det är lätt att tro att de är överdrivet sagt men om man kör lite undersökningar så märker man att allt är sant. Det är synd att  delar av historien har försvunnit i droger och alkohol. Men trots detta så förstår du hur allt hänger samman. Om du gillar det lite galna och alternativa, och så klart Ozzy Osbourne själv så är boken lätt att fastna i, och när du väl fastnat vill du inte slita dig.  Den ger dig timmar av underhållande läsning, och den enda nackdelen är de saknade bitarna och utan dem skulle boken fått full pott. Istället får den (4) utav (5)!
 

Bokus. com= 4-5                            Shock 8-10    

No comments:

Post a Comment