Pages

Monday, October 21, 2013

Den store Dandy!

Andrew Drake växte upp tillsammans med sin pappa på Drake Manor i
rikedom. Men en dag förlorade han allt, när pappan åkte i fängelse och Andrew hamnade på barnhem. Det som räddar honom blir musiken, och när han utrustad med sitt nya smeknamn – Dandy – tar sig till Platinum City där han blir upptäckt av managern Bigwhig och den vackra Diamond. Över en natt blir Dandy universums största stjärna, älskad av fansen och hyllad av pressen. Men musiken, som alltid spelat i hans huvud och guidat honom rätt i livet, spelar tystare och tystare när Dandy ställs inför sitt tuffaste beslut någonsin.

Den har överdrivet av stora byggnadsverk som sköt upp i skyn. Platinum City var en stor och häftig stad som man värkligen kan tänka sig till en framtids värld. Precis som Andrew hade många före honom kommit hit med drömmen om att lyckas, lyckas stort. Den drömmen hade förvisso lämnat många offer bakom sig. Vilsna och fattiga hade drömmarna slutat i sorgliga saker som glädjeflickor eller som uteliggare till stadens bakgator. De som lyckades var väldigt få när de börjar från botten. Andrew (Dandy) hade tur och var en av dem som lyckades mot alla odds.

Handlingen var förutsägbar. Tyvärr var den inte skriven bra. Konstiga scener och ibland säger dem emot sig själv och dessutom många missar i texten som borde rensats vid rättningen. Jag tycker han borde lagt ner mer tid vid detaljer och så att han kollar så att allt hänger ihop. Den var dåligt skriven alltså!

No comments:

Post a Comment